УСТАНОВЯВАНЕ НА ХАРМОНИЗИРНИ ИЗИСКВАНИЯ И ПРОЦЕДУРИ ЗА БЕЗОПАСНО ТОВАРЕНЕ НА КОРАБИ ЗА НАСИПНИ ТОВАРИ – ДИРЕКТИВА 2001/96/ЕО

Уважаеми клиенти, съгласно изискванията на Директива 2001/96/ЕО е задължително при товарене или разтоварване на насипен товар да се попълват на хартиен носител съвместно изброените формуляри: След заставане на кей на кораб, предвиден за товарене или разтоварване на насипен товар, дежурният стифадор ще предостави на капитана на кораба INFORMATION FOR PORT KRZ PORT BOURGAS JSC_APPLICATION 1 и съвместно с него ще попълни SHIP/SHORE SAFETY CHECKLIST_APPLICATION 2 И DECLARATION_APPLICATION 3. След завършване на товаро-разтоварните операции капитанът на кораба и дежурният стифадор съвместно ще попълнят DECLARATION-APPLICATION 4. В случай, че корабът се разтоварва, капитанът на кораба и дежурният стифадор съвместно ще попълнят DECLARATION_APPLICATION 5. В случай на претърпяна повреда на кораба от терминала, капитанът на кораба и дежурният стифадор съвместно ще попълнят DECLARATION_APPLICATION 6. В случай на извършени ремонти на кораба от терминала, капитанът на кораба и дежурният стифадор съвместно ще попълнят DECRARATION_APPLICATION 7. За Ваше улеснение и информация горе цитираните формуляри са приложени в прикачен файл тук.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Scroll to Top